Followers

March 30, 2012

Posted by reza ahmad | File under :



hari ni saya nk wat tutorial care nak download photoshop(ps) ni ok...senang je cara die..lagi laju korang punya internet lagi cpat la korang dpt download ps ni.


1.memula korang kena ade utorrent, korang klik kat sini then die akn automatik downloadkan untuk korang...cenggini rupe da siap install


ni rupe utorrent software nk download ps

2.then korang clik sini pulak untuk link photoshop 2 ok. camni rupe website 2. pas korang klik nanti kua la web cenggni.

ni rupe web yang klua nanti

3.pastu korang klik kat adobe photoshop yang sy da highlight wane mera 2? kalau x nmpk klik kt gmbr t die besar la, klik kat ank panah kebawah 2, tunjuk kat situ nanti die kua download torrent file..nampk kn?

4.bile korang da klik kat gmbr ank panah ke bawah 2 nanti kua lak camni



5.sy gune firefox so kua la cmni, bila da kua cm ats ni korang klik ok.


6.pas tu kua lak cam ats ni korang klik ok jugak ehh :) lastly die akn kua cm bwh ni lak



7.da sudah segala step, korang sabar menunggu yer sampai die abeh download.


8.seteleh menunggu dalm 10 minit sbb guna unifi dan setelah korang install ps tu, so maka daptla korang adobe PS macam ni...


adobe cs5.5
9.tada da siap, kalau sesape x tw install lain kali saya wat tutorial install lak ok, selamat mncuba :)