Followers

May 25, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
entry kali ni nak share moment2 indah time melawat kat cameron nih, sonok gak la time ni sbb ujan gerimis2 je...cam gerimis mengundang lak, eheeh, jum la tgk gambar2 bawah ni taw... :) same tu kalau korang ade pengalamn best2 kat sini korang share la sekali ehh... jum tengok jum...

ske giler tengok bunga ni tu yg amek tu :)

cactus warna merah
 
datang jangan lupe rasa teh sini tau (-__-)v

best time ni hujan

bunga banyak kat sini cantik2 :)

ni bunga lavender kot? hehe tak tau sangat :P
korang share la plak korang punya pengalaman ke tau :) maceh luang masa tengok sini, lawat sini selalu tau :)

15 comments:

~~oOpEt~~ said...

pet suka sgt bunga lavender :) semua benda nk bau lavender :D

reza ahmad said...

wangi kn :) ske kaler die jer..hehe

|shuhadaothman|TM said...

rose kuning satu peket plis :D haha

Camy Alya said...

pehhh, gambor tu semart gileee :D

jojoyy said...

wuu guna camera ape? gambar cantik mcm boleh wat iklan :)

sis92 said...

kanda, sampai hati g cameron tak bawak dinda..sobsobs
nak bunga nak bunga >.<

reza ahmad said...

amek2 pilih mane suke :P hehehe

reza ahmad said...
This comment has been removed by the author.
Cempaka Kuning said...

cameron...nice place to go..(=

azie azian said...

hurm,nk mintak jgak la..
strwberi 1 kotak pliz...hahaha
bila kala g cameron nie?

reza ahmad said...

kotak stwbry bule la..hehe...awl thn x slp... :)

Tinta Lana said...

Salam reza. Takda souvnr ke tuk kitaorg? penat melawat kt sini,wahahaha.

Ouch, mana gambar aiskrim stoberi?cedap,nak makan lgi,huhuhu. rombongan sndiri2 ek?

siti zulaikha said...

waaa.. menariknyaa.. ta pernah g sane.. :) terujaaa!!

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

kita pernah pi cameron gak..tp pi mendaki gunung kat situ...tp dapat pi ladang strwberi dgn teh jer...

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

cik eyla belom sampai lagi ad0oii !
reza g x ajk lak tu bahaha !
nice pic i like that >_<