Followers

May 6, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
hari ni entry tebaru pasal work aku, korang komen la tw, hehe... ni aku wat sndri ok..jgn kate ciplak lak :P hehe..cakap banyak tarak guna..jum ushar gamabr bawah ni..


kalau ade yang berminat nak wat photoshoot korang sendiri bole la calling2 yer :) maceh korang yg sudi jengah sini..kalau komen lg syg korang..ehehe....


22 comments:

Cik Kay Jue said...

smart! >_<

Adibah Amalina said...

nice2.. :)

nenikuya said...

sape model???

reza ahmad said...

model adalah dirasiakn identitinyer...minat r 2..ehh..hehe

putryteya said...

nasib baik hensem . :)

nenikuya said...

x r.. tnye je..

ezyra daniel said...

ok nice posing....
ske photoshot pix sndri ea??
juz like my bf hehe

|shuhadaothman|TM said...

lawaaaa ! potograper, nk potoshoot jgk. hikhik

AmoyCincai said...

hebat~~ tepuk sikit..~~

ʆαʆα said...

woaah~ terbaikkk laa ! hihi

Munirah Shamsudin said...

muka model. er, er, er. takut aku.




cis cis cis.

AmoyCincai said...

hehe...reza-~~

fizafantagirO said...

wahh .. dah macam model AX dah :)

Syafiqah Othman said...

smat2~ :D cba amik pic pmpuan pulak.. mesti comei.:) hahahah. .:D

reza ahmad said...

ade mnt jd mdl ke? hehe

sis92 said...

huhu takdak bakat ..

Himmymaru said...

Nice art work. Suka orang amek gambar tapi tak layak jadi model :D

CikMai said...

fuyohhhh smart2....

KorN said...

perh.. boleh ajar aku cara nak tgkp gmbr supaya gmbr leh jadik cam ni x?

tirahzairi said...

ehem2....hehehe

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

nice photoshoot awak..
model?wokeyy mmg cool
g0d j0b !

Am Shana said...

wah macho nyaris aq jatuh jantung..hahahaha btw keep it up..nanti kita contact kalau ada business matter