Followers

May 21, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
memandangkn batuk ngn flu dan nk ok da, so terasa nk share ngn korang pic ni, ptg yg indah ni nk share ngn korang, ni part of my work, cer komen :P hehe...

wat sendiri ni tw :P

rajin2 korang komen la skali ea, komen skali dapan doposen :P hehe....

15 comments:

sis92 said...

em bg sis bunga tu agak bsr n menenggelamkan perfume huhu

reza ahmad said...

ne ade..eeeee :P

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

okla cantik tp macam crowded la...^_^

reza ahmad said...

actually its approve by my client :P hehe...i just do what they ask me for..heee...

Piqah Meor said...

follow kat sini tw. :)

Niswatus Solikah Samik said...

owh.. kehendak cliet ek.. xpe lah.. kalau dah client berkehendak, x ley nk ckp ape lah kan.. hehe.. btw, cantik jugak.. :D

reza ahmad said...

btol la anis (-__-')

♥♥uNie FaRaHaNi♥♥ said...

oohhh...biasala setiap indvdu ada pndgan dan minat yang berbeza..^_^.

♥ Cik EylaDiLLa ♥ said...

wokey ! nice ^_^

Sha Sumary ^^ said...

Bg Sha, smua ok.. susunan n kedudukan antara kotak, n botok minyak wangi, bersesuaian dengan bunga rose yg dpilih.. nice n ohsem!

zana said...

nk wt semak kat sini jugak leh x hehe :)
jemput singgah sini lak ye :)

nuha ahmad said...

cantik. excited buat rasa nak beli !
:)

Yasmin Zahirah said...

hehe cantik la reza design .. mama myn pakai perfume yang ni jugak .. myn pakai loving you .. beli masa promosi dalam flight dorang jual .. haha keep it up

Tinta Lana said...

Salam reza..hee..kita pom minat design gak,hehe. leh tukar2 pandangan kan? >_<

urmm..reza suh komen kan? Lana kalau komen, memg bersungguh,bhahaha.

eventhough client da appv, tpi sbg designer, kita pun kena bagi cdgn gak pd mereka, yg mana lebih sesuai,yg mana tidak.

Firstly, skali pandang, yg lebih menonjol, kotak tu, dua kali pandg,bunga ros, dan kali ketiga..baru botol minyk wangi..wehehe. Walaupn lana tak amik cos design, tpi lana blaja satu subjek ni, berkaitn dsgn juga. Setiap karya, ada titik tumpu..means, ada sumtin dalam karya yg lebih menonjol berbndg lainnya. Jadi, reza nak tonjolkan mana satu dalam desgn reza.

Sebenarnya, cantik sbnrnya dsgn ni..cuma dr segi saiz kot.. ada betulnya kata sis92, hehe.

Sambungan warna ant bunga dgn backgrd da cntik..begitu juga ant kotak dgn botl minyk wangi.. :)

apapun, keep it up! >_< lau reza nak share pndgn reza psl komen lana, meh, sembang2 jum,hahaha, lana suka sembg2 ni,wehehe

reza ahmad said...

maceh :) hehe..saya budak baru belajar...