Followers

June 23, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
salam, kali ni ade free time sikit sbb sabtu x g mne pon, dok bilik sahaja menyiapkan kerja2 yg x sudah ni, dalam masa sama smpt jugak buat 1 entry ni... ni yg pasal uncle tanya tu... jum tengok bawah ni reza ade buat sticker utk faculty art and design Uitm, faculty art and design...jum tgk..
saiz die 9x10 cm, cam korang tampal kat kereta korang tu..


kalau design sendiri kena minimum 100 helai sbb printing xde buat sikit2


kalau mane tau ade nak reza designkn pon bole juga...tambah cikit harga la :P hehe


kalau nak design BAJU pon boleh...


nak design pape pon bole selagi nama design...hehe



June 21, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
nk share kat korang, sblm tido ni...hehe ce tgk tshirt ni...x cntik lor...design cincai jer...tapi korang komen2 r ea :) hehe tgk ni...


ats tu tuk mioww...yg bawah tuk kapell....hehe...kalau rase xcntik jgn kutuk...ngs kang....hehe... tdo dulu...salam....zzzz
Posted by reza ahmad | File under :
reza da lama x update entry, bz gler skng nga final, bnyk sg assignments kene buat, xpe pasni reza update smula n tnjuk kat korang design2 reza eh, kalau korang rajin2 komen la n singgah la selalu tw...nanti reza sempat, reza singgah blog korang lak ok :) wat masa ni quite bz la...hehe...


bnyk keje, nanti da free reza update design bnyk2 ok :)