Followers

June 23, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
salam, kali ni ade free time sikit sbb sabtu x g mne pon, dok bilik sahaja menyiapkan kerja2 yg x sudah ni, dalam masa sama smpt jugak buat 1 entry ni... ni yg pasal uncle tanya tu... jum tengok bawah ni reza ade buat sticker utk faculty art and design Uitm, faculty art and design...jum tgk..
saiz die 9x10 cm, cam korang tampal kat kereta korang tu..


kalau design sendiri kena minimum 100 helai sbb printing xde buat sikit2


kalau mane tau ade nak reza designkn pon bole juga...tambah cikit harga la :P hehe


kalau nak design BAJU pon boleh...


nak design pape pon bole selagi nama design...hehe



6 comments:

CikMai said...

wah terbaik lah.nanti apa2 boleh la mai guna khidmat kamu kan :)

putryteya said...

cantik2.... nak jugak! :D tapi y designn baju. huhu

tirahzairi said...

tirah pnah tempah design dgn budak art uitm gak....design baju...

sedutzone said...

nak tempah ar... InsyaAllah... kalu gua nak nnt, gua bgtau ar

uncle said...

ooh gitu...uncle ada bikin satu banner saiz 1360pxl x 300pxl ... nanti uncle siapkan satu entry...pas tu uncle habaq kat tuan...hihihi terima kasih atas info sticker yang reza buat nih..

Nurulee said...

Smart lah sticker =D