Followers

October 22, 2012

Posted by reza ahmad | File under :

kali ni reza nak share pasal wedding-wedding palk okiee, jum tengok sini, mana la tau korang nak kawen ke, nak tunang ke, nak konvo ke, nak ade majlis cukur jambul ke, hari jadi ke, semua bole, jum ushar jum :)

PAKEJ NIKAH SANDING 1

RM1000 (bergantung pada tempat) 1 hari nikah sanding

+unlimited photoshoot
+indoor+outdoor
+mockup sticky album
+cd
.....................................................................................

PAKEJ NIKAH SANDING 2

RM1600 (bergantung pada tempat) 2 hari nikah sanding

+unlimited photoshoot
+indoor+outdoor
+mockup sticky album
+cd
+frame gambar+gambar
....................................................................................
PAKEJ BERTUNANG
RM500 (bergantung pada tempat)
+CD
+unlimited shoot
+frame
....................................................................................

PAKEJ KONVO
RM150 pre convo+makeup+cd

.....................................................................................
.....................................................................................
TAMBAHAN
.....................................................................................

kami juga ade sepasang baju bersanding warna hijau untuk disewa 
+RM1200 siap dengan aksesori

................................................................................
perkhidmatan video semasa nikah/pre wedding dan sanding juga disediakan jika berminat 
+500
...............................................................................

makeup artis jika berminat 
+150 1 event



UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH KLIK SINI

October 16, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
memandangakan hari ni tak atude kelas, xde kerja, dari duduk online tak tentu hala, reza boh la gmbr yang dah reza edit kat sini jum tengok jum malas nak bebel panjang nanti korang lak malas baca..hehe

ni pic sebelum reza edit

ikhsan google
yang bawah ni lak reza dah edit, tengok ade beza tak? ke makin tak cantik? hehe pape  pon komen la ea, komen banyak-banyak tau :P hehe

da edit, cantik? ke tak? hehe
korang komen la sesuka hati ea.. kutuk pon xpe :( hehe... k la free nanti reza update lagi eh.. babai :)