Followers

October 16, 2012

Posted by reza ahmad | File under :
memandangakan hari ni tak atude kelas, xde kerja, dari duduk online tak tentu hala, reza boh la gmbr yang dah reza edit kat sini jum tengok jum malas nak bebel panjang nanti korang lak malas baca..hehe

ni pic sebelum reza edit

ikhsan google
yang bawah ni lak reza dah edit, tengok ade beza tak? ke makin tak cantik? hehe pape  pon komen la ea, komen banyak-banyak tau :P hehe

da edit, cantik? ke tak? hehe
korang komen la sesuka hati ea.. kutuk pon xpe :( hehe... k la free nanti reza update lagi eh.. babai :)

13 comments:

Niswatus Solikah Samik said...

cantik! muka dia jadi more smooth.. hilag segala cela! hehe..

reza ahmad said...

reza yg makupkn die bkn pakai kmputer :P hehehe

Niswatus Solikah Samik said...

haha! tipu sangat aih... terang2 kat entry reza tulis "EDIT" kan? haha... kantoi.... :p

reza ahmad said...

errr...kntoii sudaaa

shuhadaothman said...

tlg share dy guna produk ape smpai licin kemain pipi tu? hahaha

.::: Princess MOMOY :::. said...

cantik tapi kat mata tu nampak fake

deqjamucuxx said...

adobe la ni :) sangat cun sekali mukanya . bila laaa nak ade muka selincin ni . deret muka cam jalan tar jeee . berlobang2 ~ hahaha *kutuk diri sendiri jap ~

Arjuna Silvera said...

mcm mana edit nih>>>???

Cik Yaya said...

cantik..nmpk glowing je muke dier..
hehe

s h a said...

cantikla edit...nampak flawless muka dia :)

Cik Siti said...

guna software model pe nih?

This is true story said...

makin cntik..pndai reza edit....nnti edit mka kcng sy ye..hihihihi

cweet pinky said...

pergh , pakai softwre aper ? cantek ..