Followers

October 22, 2012

Posted by reza ahmad | File under :

kali ni reza nak share pasal wedding-wedding palk okiee, jum tengok sini, mana la tau korang nak kawen ke, nak tunang ke, nak konvo ke, nak ade majlis cukur jambul ke, hari jadi ke, semua bole, jum ushar jum :)

PAKEJ NIKAH SANDING 1

RM1000 (bergantung pada tempat) 1 hari nikah sanding

+unlimited photoshoot
+indoor+outdoor
+mockup sticky album
+cd
.....................................................................................

PAKEJ NIKAH SANDING 2

RM1600 (bergantung pada tempat) 2 hari nikah sanding

+unlimited photoshoot
+indoor+outdoor
+mockup sticky album
+cd
+frame gambar+gambar
....................................................................................
PAKEJ BERTUNANG
RM500 (bergantung pada tempat)
+CD
+unlimited shoot
+frame
....................................................................................

PAKEJ KONVO
RM150 pre convo+makeup+cd

.....................................................................................
.....................................................................................
TAMBAHAN
.....................................................................................

kami juga ade sepasang baju bersanding warna hijau untuk disewa 
+RM1200 siap dengan aksesori

................................................................................
perkhidmatan video semasa nikah/pre wedding dan sanding juga disediakan jika berminat 
+500
...............................................................................

makeup artis jika berminat 
+150 1 event



UNTUK MAKLUMAT LANJUT BOLEH KLIK SINI

2 comments:

shuhadaothman said...

pakcik..kalau i order dapat diskaun 80% tak? mihmih :D

Niswatus Solikah Samik said...

hamboi shu, kemain nak 80%! haha! cm tu, anis nak diskaun 81% boleh? hihi.. buat masa ni xde nak kawen or nak bertunang or nak konvo lagi.. jd maap ye reza.. :)