Followers

March 31, 2013

Posted by reza ahmad | File under :
bosan la kan kalau cerita pasal hidup harian je, cinta la, movie la, reza nak cerita something tentang seni la kan, da nam blog ph ART LOVER :P hehe, cerita die cenggini, ni salah satu project seni reza masa belajar dulu pasal haiwan liar, tapi dalm bentuk comel la, hee, bia orang suka :) meh tengok same2 projek ni, cakap banyak tak guna bukan korang baca pon, letak gambar banyka lagi bagus kn :) hee.. peace yooo...

macam2 ada :P
wild life-wat sendiri tau hehe
banyak g gambar sebenanya, tapi malas nak masukkan, t riak lak, hehe, sebenanya malas la plak, ni last bg korang tengok, jum tengok comel x? :P

haiwan ramai2 :)

actually semua ni sticker pada asalnya, nak masukkn dalm blog tu yang ubah tu jadi la jpeg..hehe... sekian sahaja untuk hari ini, rajen nanti wat g...salam..

March 23, 2013

Posted by reza ahmad | File under :
masuk bulan ni da msk 3 bulan kot reza hbs blaja degree ni, bile da habis belaja baru la pikir blja lagi best xde pape masalah, dok blaja xpayah pikir keje pon, la ni dok uma dok apply keje online, apply luar pon ade la jugak, memang payah cari keje ni, dok pening kepala ade la



ingatkan da habis belaja senang dapt keje, apakan daya, hehe susah betoll la kan, skang ni apply mana ade dulu, sambil tu freelance la jugak, cari rezeki la katakan anataranya reza buat
1. freelance grafik designer, boleh la design2 logo, design t-shirt, profile company. kempen la kan, sbb tu yang reza amek masa kat universiti,
2. pastu reza buat la jugak amek2 gambar photography ni, owang kawen pon ade, design kad kad ke pon ade wat jugak la, nasib la ade kemahiran amek gambar masa belaja pon buat benda sama jugak

kalau ade berminat nak khidmat designer atau photographer/jurugambar bole contact reza, hehe iklan sikit la tengok sini blog baru reza lagi cantik kot, puji diri sendri jap je :P

amek2 gambar
skng ni xde keje gini la jadinyer pagi buta pon dok online update blog, padahal da bezaman x update ni ha, haha. kalau cakap x bosan mmg nmpk beno nipunyer kan.. ni la rutin reza dok rumah cari client sape nk buat design, dok online, kalau lapo makan, ngantok tido..hehe... bosan da ni, kalau dapt keje cepat alangkah indah dunia ni, hehe teringin jugak nak pakai kete best camni.
vroommm
camni pon best

watt masa ni dok telan air liur jela nak beli xkje g, x mampu lagi, tapi hope one day la kan, rezeki kite sape la tau kan, tuah ayam nampak dikaki, tuah manusia? sape tau kan.. doa usaha tawakal... INSYALLAH kn :) da puas membebel pagi ni masa untuk tido la kot...hehe da kol 3 pg ha...amek kau.. mowninkk n nite..zzz

tido tido tido zzzzz