Followers

March 31, 2013

Posted by reza ahmad | File under :
bosan la kan kalau cerita pasal hidup harian je, cinta la, movie la, reza nak cerita something tentang seni la kan, da nam blog ph ART LOVER :P hehe, cerita die cenggini, ni salah satu project seni reza masa belajar dulu pasal haiwan liar, tapi dalm bentuk comel la, hee, bia orang suka :) meh tengok same2 projek ni, cakap banyak tak guna bukan korang baca pon, letak gambar banyka lagi bagus kn :) hee.. peace yooo...

macam2 ada :P
wild life-wat sendiri tau hehe
banyak g gambar sebenanya, tapi malas nak masukkan, t riak lak, hehe, sebenanya malas la plak, ni last bg korang tengok, jum tengok comel x? :P

haiwan ramai2 :)

actually semua ni sticker pada asalnya, nak masukkn dalm blog tu yang ubah tu jadi la jpeg..hehe... sekian sahaja untuk hari ini, rajen nanti wat g...salam..

6 comments:

Iema Gurlz said...

wah...
kreatif
mmg chomel2 gambar haiwan toe ^^

reza ahmad said...

macih :P hehe

Puteri Hana said...

alahai,,,sangat comel la...

Zaza said...

cutenya mereka =)

fiza nss said...

comel je semua..hehehe...eh chatbox awak ade problem ke??sy follow awk...

sabella mohamad said...

comel ! kreatif . hehe :D