Followers

June 16, 2014

Posted by reza ahmad |
tajuk cm pelik je kan? hehe, saje nak promot aku punya fb baru, ksian baru ade sikit like, korang tolong la like sikit, (bukan batak like) membantu namanya :P aku kumpulkn koleksi design yang aku pernah buat, ada banyak lagi tapi banyk da hilang camni ni rupa monyet aku tu 





mana la tau korang berminat nak design apa-apa ke, aku boleh bagi harga baikk punya, kalau nk design header blog pon boleh, nak design kad kahwin pon boleh, design tshirt pon boleh juga, serendah RM10 je aku cas, nak tau lebih lanjut bole pm fb aku kat sini
F1 uitm
rekaan logo

design tshirt
sticker


la ni aku ada buat promosi design header RM10 je, mai2 cepat pm creative monkey



0 comments: