Followers

July 14, 2014

Posted by reza ahmad | File under :
assalamualaikum...
sedar tak sedar dah msk da 16 ramadhan kan..
baru lepas berbuka ni..alhamdulillah..
nak share gambr formt .gif je..
dulu da pernah post da..
saje nak post lagi...
ni pasal miow2...
jom tengok...buat pakai flash je...

pencinta mioww...hehe

July 10, 2014

Posted by reza ahmad | File under :
post ptg2 ni dalam keadaan lapa...
nk share ade wat untuk 1 fb ni..
buat cover fb dengan dp...

jom tengok...
malas bebel ptg2 ni wat ngntok je.. hehe

cover fb
dp1
dp2

dp3
kalau sesape berminat nak tempah custom made tali leher..
bole PM ye.. mcm2 bole..
scarf pon boleh..

tu jela nk share.. ngntokk..hehee
selamat berbuka... 10.07.2014

July 6, 2014

Posted by reza ahmad | File under :
jam menunjukkan pukul 11.43 mlm...
aku masih lagi belum tidur..
cuaca agak panas malam ini..
baru lepas mandi..
cehh!!! cam cite hantu la plak kan..hehe

saje je gimik sikit :P
just malam ni sebelum tidur nak share..
tapi belum siap lagi ni saje tak menyabar2..
malas nak bebel panjang2 da malam ni..
jom tengok ni..

gambar asal
setelah di trace
merging layer.. tadaaa!!!
by the way ni pakai paint tool SAI je..
malas nk pakai ai or ps
ni lagi senang giler berbanding adobe...
korang cuba la plak..
kalau nak software pon bole 15mb je..
ni la COBAAN 1st guna paint tool ni :D
selamat malam..