Followers

July 6, 2014

Posted by reza ahmad | File under :
jam menunjukkan pukul 11.43 mlm...
aku masih lagi belum tidur..
cuaca agak panas malam ini..
baru lepas mandi..
cehh!!! cam cite hantu la plak kan..hehe

saje je gimik sikit :P
just malam ni sebelum tidur nak share..
tapi belum siap lagi ni saje tak menyabar2..
malas nak bebel panjang2 da malam ni..
jom tengok ni..

gambar asal
setelah di trace
merging layer.. tadaaa!!!
by the way ni pakai paint tool SAI je..
malas nk pakai ai or ps
ni lagi senang giler berbanding adobe...
korang cuba la plak..
kalau nak software pon bole 15mb je..
ni la COBAAN 1st guna paint tool ni :D
selamat malam..

13 comments:

Miss Fatyn said...

Ini tuannya yg cantik. Betul ke d edit. Haha. Sahur2 tau

cik kiera said...

serius cantik :D

Siara Elina said...

kreatif =)

najiah shaharain said...

good job!!

Cik Mimie said...

Taknak tunjuk tutorial ke En.Reza :)

Cik Shazwani said...

awww! cntik la org dlm gmba tu :)

reza ahmad said...

miss fatyn: tuan blog lg cntk tw...haha

cik kiera: terima kasih

najiah shaharain: (^__-)v

cik mimie: x terer sgt,, try2 je ni.. tp bole je kalau nk share nt2 ye

cik shazwani: org gmbr tu mmg cantik cantk,,heee

Cik Mimie said...

nanti kalau ada buat tutorial bgtau tau..nak try buat dekat pic sendiri..ekekeke..jd x cam uqasha ni..:p

SyUTiNiE said...

pakai ai tak leh ker? tini biasa kalau grafik buat guna ai jek

reza ahmad said...

ai bole jugakk...tp lecehh... paint tool sng lg.. tp bukan vector laa

Siti Nooryanawati Mohamed said...

Nice (^^,)

reza ahmad said...

trima ksh :)

Amelia Amri said...

tutorial dan link donloadnya ada tak? ~_^