Followers

October 26, 2015

Posted by reza ahmad |
ASSALAMUALAIKUM...

da lama gile x berbelog.. ni pon smpat kt opis sbb bos xdek..haha
aku tulis ni around pkul 2, 26 oct, ntah bile smpat publish ke tak ni sebab ade boss, haha (lagi)

lately banyak dugaan menimpa aku, dengan demam la, batuk, flu, (allah sayang) :)
tambahan plak jerebu ni. nak je campak orang bakar hutan tu dalam api yang die buat tu.. ciss..

ekceli aku ade panggilan inteview this week, so aku harap ade la rezeki aku kann...
aku bukan orang senang.. but aku doa ALLAH makbulkan doa aku ni, aku harap pas umo aku 30
semua benda aku dah ada, kete beso, rumah beso, semua beso..

alkisah, aku selalu kena pandang rendah sbb susah, mane ade org nk susah kan, semua takdir Allah,
bukan tak usaha, da bnayak usaha cuma ALLAH belum nak bagi lagi, xpe aku redha, aku positif tiap jadi akan ade hikmah sebaliknya.. ye ke idakk?

orang pandang la rendah aku... ALLAH memahami... aku ade tebaca satu quotes ni

JANGAN LUPA 3 JENIS ORANG NI

1. YANG ADA DENGAN KITA MASA SUSAH
2. YANG TINGGALKAN KITA MASA SUSAH
3. YANG LETAKKAN KITA DALAM SITUASI SUSAH

semua kan aku ingat.. takkan aku lupa.. tapi aku tak dendam, cuma jadikan pengajaran diri... lagi aku susah, lagi aku kuat..kann2?

da la penat bebel, cuma nga pening ni nk siapkan barang inteview, aiyoyooo.... tinggal bapa hari jek ni..

mintak diri dulu kang boss masuk naya jekk... haha...


doakan aku ye kawan2... berjaya dunia akhirat... amin

Assalamualaikum..